12.8.2011

Ku kyllästyttää ni maalataan:-)

Nämä kalusteet on kaikki ollu semmosia ruskeita tai puunvärisiä.Jo keväällä innostuin ja hioin kaikki mousella eli pienellä hiomakoneella.Kesän ne ovat odotelleet maalaamista.Nyt sitten ostettin pieni maaliruisku ja nopsasti suju maalaaminen.
Näitä Ikean kaappeja on kaksi samanlaista

Tämän penkin olen joskus tilannu Piirongista,valkoisena se vaan on paremman näköinen.
Tämän pöydän tilasin joskus tytölle Ellokselta,siinä oli myös semmonen lokerikko/laatikko systeemi joka laitettiin pöytään kiinni.Irrotin sen pois ja vein kirpparille,mutta tuon pöydän halusin jättää itelle,vaikka en vielä tiiä mihin se sijoitetaan.Lyhdyt on HobbyHallista.
Tummanruskea apteekkarinlipasto sai myös valkean maalin yllensä

Tämmöisiä juttuja täällä,ja oon myös virkannu,vähä ommellu,nojatuoli ja rahi oottaa verhoilua,.Aurinkoista syksyn alkua kaikille,siinä se kesä mennä hurahti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

etsiskelin täältä netin ihmeellisestä maailmasta juttuja huonekalujen maalaamisesta maaliruiskulla ja löysin tän sun blogin. :) millaisen maaliruiskun ostitte? onko ollut helppo käyttää? nimittäin itselläni olis haaveena ostaa boshin sähkökäyttöinen maaliruisku nimenomaa huonekalujen maalaamiseen. :)

WILLIS kirjoitti...

K-raudasta ostettiin semmonen halvin Bosch PFS 55.Helppo sitä oli kyllä käyttää kun oppi sen homman;),me käytettiin tärpätillä ohennettavaa maalia jota pitikin sitten ruiskutella monta kerrosta,että sai peittävän pinnan.