8.10.2011

Pihalle värkättyä

Jotakin pihalle ihan luonnon omista materiaaleista,nopiaa ja heleppoa.Juolukanvarsista kranssi,koivunoksista sydämiä,isotuomipihlajanoksista tein kransseja vielä kun niissä oli vihreät lehdet,katotaan kuinka ne kuihtuu kokonaan.




Vähän isotöisempi oli tämä sammalpuu,eli verkosta tehdään halutunkokoinen tötterö ja se vuorataan sammaleella.Lopuksi kiersin siihen monta kierrosta vihreää ompelulankaa etteivät kuivuttua tippuisi pois.

7.10.2011

Mankelilla käyty ja ommeltukin jotain



Nyt on paperinaruliinat mankeloitu,mutta ei niitä oikeen saa kuviin ikuistettua kuinka niistä tulee kivat,semmoset litteät niinku kuuluukin.


Tukilta sain taas ottaa kutomani kolmimetrisen maton.Harmaata trikoota ja mustaa juuttia.Juu ja päät on solmimatta vielä.Samalla mallilla jatkan mattoja mökillemme.





Voitin kesällä Hannan kangas ja sisustus-kaupasta kangaspaketin josta ompelin pojalleni paidan ja housut.Housut froteeta ja kangas trikoota.Ottobren kaavoilla mentiin tällä kertaa.



1.10.2011

Paperinarusta......


Kudoin mustasta paperinarusta pöydälle sopivan liinan ja ystävälle myös.Puikot on kokoa 15.Valmiita nämä eivät vielä ole kun olisi tarkoitus mankeloida nämä mutta kun en omista mankelia(naapurissa on;).Niistä tulee kivan näköiset liinat tai jopa paneeliverhot.Testasimme näitä kun olimme koolla siskojeni kanssa yks viikonloppu.Idean sain Oululaisesta käsityöliike Somikista.Laitan myöhemmin uusia kuvia.
Virkkasin myös siskolleni pitsimaton.Hän osti ontelokudetta 6,5kg josta tuli 180cm matto,sekä pari pientä koria.